Fiók
Bejelentkezve a mentett rutinok, saját tevékenységek, az Először–Aztán választásai és annak legutóbbi öt összeállítása is szinkronizálódik. A félbehagyott rutinszerkesztés és a rutinelőzmények ezen az eszközön maradnak.
Bejelentkezés ellenőrzése…